Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Peter And The Test Tube Babies
Album Name Supermodels.
Type Album
Data wpisu 2003
Wydawcy We Bite Records
Styl muzycznyPunk-Rock
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. Supermodels
2. Giving Up Drinking
3. Shake My World
4. Mr Mortgage
5. U Bore Me
6. Temptation
7. Jetsetter
8. Love Is Dead
9. Crying In The Snow
10. Dog Society
11. Chasing Shadows
12. Bad Loser
13. Let's Do Lunch
14. Spacecake
15. Busy Doing Nothing