Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Big Brother And The Holding Company
Album Name Live
Type Live
Data wpisu 1984
Wydawcy Rhino Records
Styl muzycznyPsychedelic Rock
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. Come on Baby, Let the Good Times Roll
2. I Know You Rider
3. Moanin' at Midnight
4. Hey Baby
5. Down on Me
6. Gutra's Garden
7. Harry
8. Whisperman
9. Women Is Losers
10. Blow My Mind
11. Oh My Soul
12. Coo-Coo
13. Ball and Chain