Heart Collection

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Black Heart Of Mine
Album Name Heart Collection
Type Compilation
Data wpisu 2011
Wydawcy Self-Released
Styl muzycznyDarkwave
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. Adazhio
2. Ghost Whisper
3. Aband'ONE'd
4. (Un-)Wanted:Love! (4lovefallen Mix)
5. Feel the Reality
6. Twilight Panic
7. No-RomantiK
8. The Rise
9. Your Picture (Extended Version)
10. Suite d'Hiver
11. Fioletovoye Plamya
12. Alone - Part I: All Time Past
13. Alone - Part II: the Color of Solitude
14. Alone - Part III: Requiem
15. Melancholia