The Oi! Collection

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Anti-Establishment
Album Name The Oi! Collection
Type Compilation
Data wpisu 1999
Wydawcy Captain Oi
Styl muzycznyPunk-Rock
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. 1980s
2. Mechanical Man
3. No Trust
4. Future Girl
5. Anti Men
6. Misunderstood
7. Life Is a Rip Off
8. Mary Is Dead
9. Front Page News
10. Future Girl - (demo)
11. It's Killing You
12. Step Outside
13. The House of the Rising Sun
14. Savage City
15. Confusion
16. I Feel Hate
17. War Monger
18. Sid's Song