The Blue Cats

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Nazwa zespołu The Blue Cats
Tytuł płyty The Blue Cats
Type Album
Data wpisu 1980
Gatunek muzycznyRockabilly
Tylu użytkowników posiada ten album1


Face A
1. Just Go Wild Over Rock'n'Roll
2. I'm Gonna Die
3. Pretty Pretty Baby
4. I Dreamed You Left Me
5. Southbound Blues
6. Boogie Up Roar
7. Five Days Five Days
8. I'm Driving Home
Face B
1. Teenage Party
2. Sweet Love on My Mind
3. Caldonia
4. I Sure Miss You
5. Jumpin' Little Mama
6. Juke Joint Jem
7. Sure Fire Way
8. Goofin' Around

Kup ten album

 $7.95  18,95 €  18,95 €  £23.27  $37.99  32,81 €  32,76 €
Spirit of Rock is reader-supported. When you buy through the links on our site we may earn an affiliate commission

The Blue Cats