Shut Up

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name Kelly Osbourne
Album Name Shut Up
Type Album
Data wpisu 26 Listopad 2002
Wydawcy Epic Records
Styl muzycznyPop Rock
Zarejestrowanych posiada ten album4


1. Disconnected
2. Come Dig Me Out
3. Contradiction
4. Coolhead
5. Right Here
6. Shut Up
7. On the Run
8. On Your Own
9. Too Much of You
10. Everything's Alright
11. More Than Life Itself
12. Papa Don't Preach