Ride The Tiger

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name Yo La Tengo
Album Name Ride The Tiger
Type Album
Data wpisu 1986
Wydawcy Matador
Styl muzycznyAlternativ Rock
Zarejestrowanych posiada ten album2


1. The Cone Of Silence
2. Big Sky
3. The Evil That Men Do
4. The Forest Green
5. The Pain Of Rain
6. The Way Some People Die
7. The Empty Pool
8. Alrock's Bells
9. Five Years
10. Screaming Dead Balloons
11. Living In the Country
Bonus Tracks :
12. The River Of Water
13. A House Is Not a Motel
14. Crispy Duck
15. Closing Time