Love and Death

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name The Flatmates
Album Name Love and Death
Type Album
Data wpisu Kwiecień 1989
Styl muzycznyPop Rock
Zarejestrowanych posiada ten album0


1. I Could Be in Heaven
2. So in Love with You
3. Tell Me Why
4. Happy All the Time
5. I Don't Care
6. You're Gonna Cry
7. Life of Crime
8. Shimmer
9. On My Mind
10. Heaven Knows
11. Don't Say If
12. This Thing Called Love
13. Is It Me ?
14. Never Coming Down
15. Thinking of You
16. Turning You Blue
17. Love Cuts
18. When I'm with You
19. My Empty Head