King of Bongo

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name Mano Negra
Album Name King of Bongo
Type Album
Data wpisu 1991
Wydawcy Virgin Records
Styl muzycznyAlternativ Rock
Zarejestrowanych posiada ten album24


1. Bring the Fire
2. King of Bongo
3. Don't Want you no More
4. Le Bruit du Frigo
5. Letter to the Censors
6. El Jako
7. It's my Heart
8. Mad Man's Dead
9. Out of Time Man
10. Mme Oscar
11. Welcome in Occident
12. Furious Fiesta
13. The Fool
14. Paris la Nuit

Other productions from Mano Negra