Pinkpop Festival '08

lista zespołów Punk-Rock The Hives Pinkpop Festival '08
Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
brak oceny
Band Name The Hives
Album Name Pinkpop Festival '08
Type Bootleg
Data wpisu 2008
Wydawcy brak wydawcy
Styl muzycznyPunk-Rock
Zarejestrowanych posiada ten album0


Recorded Live In Pinkpop Festival, Netherlands, 01/06/08
1. Intro
2. Hey Little World
3. Main Offender
4. Try It Again
5. A Little More for Little You
6. Walk Idiot Walk
7. Die, All Right !!!
8. Won' Be Long
9. You Dress Up for Armageddon
10. You Got It All... Wrong
11. Two Timing Touch and BNroken Bones
12. Tick Tick Boom
13. Bigger Hole to Feel
14. Hate to Say I Told You So
15. Return the Favour