And About Time Too

Dodaj teksty piosenek do albumu
dodaj artykuł
Add an audio file
Band Name Bernie Marsden
Album Name And About Time Too
Type Album
Data wpisu Listopad 1979
Wydawcy RPM Records
Styl muzycznyBlues Rock
Zarejestrowanych posiada ten album3


1. You're the One
2. Song for Fran
3. Love Made a Fool of Me
4. Here We Go Again
5. Still the Same
6. Sad Clown
7. Brief Encounter
8. Are You Ready
9. Head the Ball
10. You and Me
11. Who's Fooling Who
12. Shaky Ground